Hjem > Om os >Produktionsmarked

Produktionsmarked

Vores produktsalgsområde dækker hovedsageligt indenlandske og internationale markeder. Hjemmemarkedet dækker alle provinser og byer i landet, og vi har salgssteder og servicecentre i nogle nøglebyer. Det internationale marked omfatter hovedsageligt Sydøstasien, Europa, Nordamerika og andre steder, vi har etableret et stabilt samarbejdsforhold med lokale agenter.


Vores produkter er blevet bredt anerkendt og rost på markedet og har opnået bemærkelsesværdige resultater. På hjemmemarkedet har vi etableret samarbejdsrelationer med en række kendte virksomheder, og produktsalget har holdt en tocifret vækst i mange år. På det internationale marked er vores produkter kommet ind i en række lande og regioner, salget vokser også. Vores præstationer skyldes hovedsageligt stabiliteten af ​​produktkvalitet og fremragende eftersalgsservice.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept